Succesvolle start voor Vief Kortemark

Op woensdag 19 juni 2019 werd het gloednieuwe bestuur van Vief Kortemark voorgesteld aan pers en publiek alsook het jaarprogramma. Dit enthousiaste bestuur bestaat uit Lieve Ampe, Katrien Van Colen, Vanessa Boussy, Emiel Mortier, Erica Vanthournout, Carine Volckaert, Dorine Onraedt, Diana Pollet en Carine Saelens.

Het bestuur stak de koppen reeds bij elkaar en stelde een gevarieerd programma op voor het najaar 2019 met leuke en boeiende activiteiten. Het jaarprogramma kan u hier raadplegen.

Er waren 37 deelnemers aanwezig op de start waarbij er een voordracht werd gehouden over de recente wijzigingen in het erfrecht en de zorgvolmacht. Dit werd uitstekend gebracht door Toon Vancoillie en Karen Vanholleman, advocaten.

Vief is de liberale sociaal-culturele vereniging voor 50-plussers actief in Vlaanderen. Een ruim aanbod van activiteiten brengt de doelgroep samen rond cultuur en educatie. Vief adviseert het beleid, informeert, sensibiliseert en brengt diversiteit in kaart.
‘Vief’ associëren we met actief en positief in het leven staan. We werken samen met de Liberale Mutualiteit Plus en tellen in West-Vlaanderen 74 lokale verenigingen.
Iedereen is welkom binnen de vereniging. Zowel voor het volgen van activiteiten alsook voor het aanbrengen van ideeën.

Info?
Vief Kortemark l Tel. 0478 81 34 49 l info.kortemark@vief.be l www.viefwest.be/Kortemark

Like ons op facebook

Sitemap - Vief West-Vlaanderen vzw - info.westvief.be - Site door Faromedia l Privacy