Provincie op zoek naar actieve senioren om deel te nemen aan kern "West-Vlaams Overleg Adviesraden van Senioren

 

 

De Provincie is op zoek naar actieve 60-plussers die deel willen uitmaken van de regionale kern van het West-Vlaams Overleg Adviesraden van Senioren (WOAS) in hun buurt. Belangrijk is dat senioren niet aangesloten zijn bij een seniorenvereniging, maar wel interesse hebben om zich vrijwillig in te zetten voor de verbetering van de inspraak van senioren.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de Provincie West-Vlaanderen via michel.dewit@west-vlaanderen.be of via 050 40 35 87.
Inschrijven kan tot en met vrijdag 22 maart 2013.

Het WOAS brengt leden van seniorenadviesraden, ouderenorganisaties en dienstencentra samen om de kwaliteit van de inspraak te optimaliseren. Ook senioren die niet aangesloten zijn bij een ouderenorganisatie kunnen deel uitmaken van de kern. De Provincie is specifiek op zoek naar senioren die deze groep kunnen vertegenwoordigen.

De vereniging is uitgebouwd in vijf regionale kernen: Kortrijk, Roeselare-Tielt, Oostende-Diksmuide, Ieper-Veurne en Brugge. De samenstelling van alle kernen wordt vernieuwd.

Voor LBV zijn we nog op zoek naar een kandidaat voor regio Oostende, 2 kandidaten voor regio Ieper-Veurne. Oostende en Kortrijk zijn reeds ingevuld. Graag voor 22 maart de kandidaturen overmaken aan het provinciaal secretariaat.

 

Info? www.west-vlaanderen.be/ouderen 

Sitemap - Vief West-Vlaanderen vzw - info.westvief.be - Site door Faromedia l Privacy