Gratis cursus "Kennismaking met de computer"

De cursus richt zich in de eerste plaats naar personen die weinig of niets van een computer kennen. Er is geen voorkennis vereist. Er wordt geleerd hoe een computer wordt aan- en uitgeschakeld. Het toetsenbord wordt bestudeerd, alsook de functies van de muis. Verder komen het bureaublad, vensters, bestanden en mappen aan bod. Kort wordt er kennis gemaakt met een tekstverwerkingsprogramma: documenten opslaan en sluiten, openen en invoegen, eenvoudige tekstcorrecties aanbrengen, lettertypes, symbolen en speciale tekens leren kennen. Daarnaast staat er ook een kennismaking met internet op het programma: websites openen, surfen op het internet en het gebruik van e-mail. Elke deelnemer ontvangt een cursus.

 

De lesgever zorgt ervoor dat elke deelnemer een computer ter beschikking heeft. De cursus bestaat uit 6 halve dagen. Er worden 10 computers ter beschikking gesteld. De lesgever brengt zelf laptop en beamer mee. De deelnemers dienen een waarborg te betalen van € 10. Na afloop van de cursus, wordt deze terugbetaald.

 

Belangrijk voor de organiserende vereniging is: een geschikte locatie zoeken met voldoende ruimte voor 10 cursisten, 12 tafels en stoelen, scherm of witte muur en internetverbinding.

 

Interesse?
Tel. 056 25 72 61 - info@lbvwest.be

Sitemap - Vief West-Vlaanderen vzw - info.westvief.be - Site door Faromedia l Privacy