Workshop ‘Creatief met uw levensverhaal’ door Els Messelis, gerontoloog

Tijdens ons leven maken we heel wat zaken mee, zowel positief als negatief. Heel wat ouderen kiezen dan ook om hun levensverhaal uit te schrijven of te laten uitschrijven. Tijdens deze workshop gaan we op een creatieve manier aan de slag met uw levensverhaal. We gaan, na een theoretische inleiding, aan de slag met papier en stiften en eventueel ook met klei.

Werken met levensverhalen heeft zijn nut bewezen in het actief ouder worden. Zo leert u op die manier uzelf beter kennen, kan u leuke herinneringen opnieuw voor de geest halen en krijgt u de mogelijkheid om bepaalde (negatieve) gebeurtenissen te herkaderen. Het bevordert bovendien u persoonlijke groei.
Tijdens de workshop zetten we niet alleen in op het verleden en het heden. We zetten ook in scène hoe uw leven er over vijf of tien jaar kan uitzien. We stimuleren daarmee uw verbeeldingskracht!

Deze workshop wordt georganiseerd door de vzw Liever Thuis LM, de Gezondheidsschool ‘Blij en Gezond’ van LM West-Vlaanderen en Vief Kortrijk en gaat door op donderdag 21 juni 2018 om 14 uur bij Solidariteit voor het Gezin l ‘t Hoge 49 l 8500 Kortrijk.

Prijs: € 3 (leden LM) l € 5 (niet-leden LM)
Maximum 25 deelnemers

U kunt zich online inschrijven via www.beleefpleziermetlm.be/inschrijvingen/inschrijven.php?id=24

Info?

De Gezondheidsschool Blij en gezond l Tel.050 45 01 00 l gezondheidspromotie@lmwvl.be l www.beleefpleziermetlm.be/inschrijvingen

Like ons op facebook

Sitemap - Vief West-Vlaanderen vzw - info.westvief.be - Site door Faromedia l Privacy