Vlaamse Ouderenraad lanceert Ouderengids

Als oudere, familielid, vrijwilliger of medewerker rond ouderen is het u al misschien opgevallen. Heel wat praktische info voor ouderen kan gevonden worden op het internet maar dit is niet altijd makkelijk te vinden. Daarom lanceert de Vlaamse Ouderenraad nu de website www.ouderengids.be.

De online ouderengids is een handig instrument dat u wegwijs maakt rond diverse thema’s zoals pensioenen, speciale tegemoetkomingen, openbaar vervoer,… Er wordt telkens per onderwerp een simpele uitleg gegeven met allerlei handige tips en websites waar u meer specifieke info kan vinden. Hiermee wil men een uitgangspunt creëren voor elke zoektocht naar nuttige info over rechten, diensten, organisaties of ondersteuning waar u als oudere nood aan kan hebben.

U kan de informatie opzoeken door de zoekfunctie te gebruiken of door te klikken op een van de acht grote thema’s: Maatschappelijke participatie, Inkomen, Premies en sociale voordelen, Mobiliteit en vervoer, Wonen, Sociale relaties, Welzijn en gezondheid en Levenseinde.

Info?
Vlaamse Ouderenraad vzw l Tel. 02 209 34 51 l info@ouderengids.be l www.ouderengids.be of www.vlaamse-ouderenraad.be

Like ons op facebook

Sitemap - Vief West-Vlaanderen vzw - info.westvief.be - Site door Faromedia l Privacy