Vief for Life

​​Het seniorenknooppunt Vief toont zijn goed hart. De lokale afdelingen van Vief roepen hun leden op om de Alzheimer Liga Vlaanderen vzw te steunen. Dit aan de hand van een heuse Vief-pot die tijdens de bijeenkomsten van de afdelingen​ op tafel wordt gezet. De deelnemers kunnen vervolgens een vrije bijdrage doen, door wat centjes in de pot te stoppen. Deze bijdragen worden integraal aan het goede doel gegeven. 

Al enkele jaren is er rond de kerstperiode 'Music For Life' van radiozender Studio Brussel. Dit jaar zet Vief de actie 'Vief for life' op voor de Alzheimer Liga Vlaanderen vzw, omdat Vief een seniorenvereniging is en Alzheimer een ziekte is die vooral bij ouderen voorkomt. Daarnaast is het een aandoening waar nog onderzoek naar dient te gebeuren omdat hier nog geen medische oplossing voor bestaat. Hiervoor is elke cent meer dan welkom.   
 
Op 17 december 2018 sluit Vief de sociale actie af om daarna met een delegatie vrijwilligers en leden én een mooie cheque naar Domein Puyenbroeck in Wachtebeke te trekken.

Sitemap - Vief West-Vlaanderen vzw - info.westvief.be - Site door Faromedia l Privacy