Travestieshow 'Les Folles de Gand'

Travestieshow 'Les Folles De Gand'

 

Donderdag 5 april 2018 om 14 uur
Cultuurcentrum De Spil Roeselare

 

Les Folles de Gand zijn ondertussen meer dan een begrip geworden in Vlaanderen. Op vlak van spektakel zijn ze trendsetters en dat hebben ze ook in het buitenland gemerkt: de vele optredens in Nederland zijn daar het bewijs van. Nog steeds staan Glitter & Glamour, humor, hoge hakken en weelderige pruiken synoniem voor hun shows. De vele pluimencreaties doen u denken aan de Parijse revues.

Travestiegroep Les Folles de Gand brengt deze nieuwe show in hun grootste bezetting (8 artiesten) op scène: imitaties van bekende sterren, discokrakers, 90’s muziek en af en toe een recente hit zorgen ervoor dat iedereen wel zijn favoriete muziekperiode herkent. Vaak pure nostalgie dus maar uiteraard kan ook een vleugje humor niet ontbreken en daarbij wordt het publiek heel vaak betrokken om de komische act tot een hilarisch einde te brengen. Les Folles de Gand heeft net dat glittertje meer en dit al 19 jaar lang!

 

Ticket: € 15

Deze activiteit is rolstoeltoegankelijk (melden bij inschrijving).

 

Inschrijven en betalen voor groepen bij voorkeur vóór dinsdag 13 maart 2018 op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 050418 – aantal personen. 

De tickets worden enkele dagen voor het evenement opgestuurd.


Like ons op facebook

Sitemap - Vief West-Vlaanderen vzw - info.westvief.be - Site door Faromedia l Privacy