Filmvoorstelling 'Opa'

Filmvoorstelling 'Opa'

Dinsdag 6 november 2018 om 14.30 uur
CC Het Spoor l Eilandstraat 6 l 8530 Harelbeke
Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (op wandelafstand van het station en eveneens ruime gratis parking).

Intro door regisseur Marc Desmet, broer van Luc Desmet, voorzitter Vief Harelbeke. 

 

Na een speelse wandeling komen Opa en kleindochter Lisa voorbij de grote watertank. Samen met een groep wandelaars zijn ze getuigen van het opvissen van een lijk. Wanneer ook nog eens een damesschoen uit het water gehaald wordt, krijgt Opa een hartaanval. Na deze gebeurtenis is Fons niet meer de vrolijke Opa van voorheen. Lisa probeert haar Opa te overtuigen om haar over het verleden te vertellen. Toen de elektriciteitscentrale nog goed draaiende was, heeft Opa, samen met enkele arbeiders, een meisje willen beschermen tegen de te opdringerige zoon van meneer Alois, directeur van de Centrale. Het plan van Opa valt in duigen en alles loopt uit de hand. Kunnen Opa en Lisa het verleden reconstrueren om de volledige waarheid aan het licht te brengen?

 

Een dramafilm/thriller in regie van Marc Desmet met o.a. Eugène Delabie, Camille-Madeleine Vercruysse, Yinthe Valcke en Laurence Bauffe. Een film die u moet zien, opnames in Zwevegem met voor Vief bekende figuranten (onder andere voorzitter en secretaris Vief Groot - Zwevegem).

 

Ticket: € 7

Deze activiteit is rolstoeltoegankelijk (melden bij inschrijving).  

 

Inschrijven is betalen op rekeningnummer Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 061118 – aantal personen – film.

Info?
Vief West-Vlaanderen vzw l Tel. 056 25 72 61 l info.west@vief.be l www.viefwest.be

Like ons op facebook

 

Sitemap - Vief West-Vlaanderen vzw - info.westvief.be - Site door Faromedia l Privacy