Daguitstap De Westhoek - In het spoor van de familie Welvaert

DAGUITSTAP DE WESTHOEK
IN HET SPOOR VAN DE FAMILIE WELVAERT

DINSDAG 19 JUNI 2018

Vertrek met autocar vanuit opstapplaatsen in Brugge, Kortrijk, Oostende en Poperinge (minimum 12 personen per opstap).

Bij de aankomst krijgt u koffie/thee, een kattenklauw (regionale lekkernij) en tevens een begeleid bezoek aan het privé-museum de Hooge Crater te Zillebeke (Ieper). Vervolgens nuttigt u een gerecht (reuzenbrochette of zalm) gevolgd door koffie/thee en gebak in Wulvergem, kleinste deelgemeente van Heuvelland.

Daarna gaat u samen met een gids op stap doorheen het mooie Heuvelland. Eerst is er een filmpje “Eigen kweek” met bloopers uit de serie in de kerk van Wijtschate. Daarna volgt een rondrit door Heuvelland langs een 15-tal locaties uit de serie en met een streekeigen versnapering. We genieten verder van een ritje met de bekende zetellift tussen de Zwarteberg en de Rodeberg. Voor wie niet graag de zetellift neemt: Cordoba biedt ter vervanging een fris streekeigen biertje of een picon aan. We eindigen op een unieke ‘Eigen Kweeklocatie’ met een glas Heuvellandse wijn.

Prijs: € 60
Inbegrepen: koffie/thee met kattenklauw, gids en bezoek museum, lunch, autocarvervoer, gids ‘Eigen Kweekroute’ met versnaperingen en zetellift.

Inschrijven en betalen op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 190618 – aantal personen – opstapplaats – keuze vlees of vis.

U ontvangt enkele dagen vooraf een schrijven met detail programma.

Vertrek naar opstapplaats is voorzien om 18 uur.

Info?
Vief West-Vlaanderen vzw l Tel. 056 25 72 61 l info.west@vief.be l www.viefwest.be

Like ons op facebook

Sitemap - Vief West-Vlaanderen vzw - info.westvief.be - Site door Faromedia l Privacy