Vief Happening l Hommage aan 65 jaar TV

Donderdag 18 oktober 2018 | 14 uur 

Kursaal Oostende l Westhelling 12 l 8400 Oostende

 

Op 31 oktober 1953 deed het fenomeen televisie haar intrede in Vlaanderen. Vanaf die dag werd in vele huiskamers een nieuw meubel verwelkomd. Mensen maakten toen kennis met diverse programma’s. We duiken in de TV-geschiedenis met zeer herkenbare liedjes, anekdotes en beelden vanaf de beginperiode.

Laat u verwennen door Connie Neefs, Micha Marah, Hubert Damen (Witse), cabaretier Hugo Symons en musicalster Hans Peter Janssens. De muzikale begeleiding is in handen van het trio Eric De Vos. Een unieke namiddag waar vele mooie herinneringen de revue passeren.

 

Ticket: € 25
Deze activiteit is rolstoeltoegankelijk (melden bij inschrijving).

Autocar heen en terug: € 12

U kan vervoer kiezen met autocar heen en terug vanuit een opstapplaats naar keuze. Voorwaarde is dat er minimum 10 personen zijn per opstap. Aankomst in Oostende is voorzien rond 10 uur.

Bij aankomst in Oostende kan u kiezen uit: genieten van een ‘Ostendsche’ koffie of thee, wandelen op de dijk, shoppen, ... U kan ook een bezoek brengen aan een museum, een begeleide wandeling boeken, een cultureel programma reserveren of wenst u nog iets anders? We verzamelden diverse programma’s.

Wenst u hier meer info, we helpen u graag verder!

 

Inschrijven en betalen op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen BE25 3800 8087 9782 met mededeling 181018 – aantal personen – opstapplaats.

De tickets worden u enkele dagen vóór het evenement opgestuurd.


 


Sitemap - Vief West-Vlaanderen vzw - info.westvief.be - Site door Faromedia l Privacy