Film Verborgen Verlangen

Film Verborgen Verlangen

Donderdag 22 februari 2018 om 14 uur
Kinepolis Brugge, Kortrijk en Oostende
Cityscoop Roeselare

Het gaat niet goed met de uitgeverij van de broers Vincent en Dennis Van Brakel: er wordt geen boek meer verkocht! Maar alles verandert wanneer ze twee nieuwe manuscripten in handen krijgen: ‘Verborgen Verlangen’, een meesterwerk van de mensenschuwe Herman Schotte én een prulwerkje van een zekere Louise, een zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster. De twee broers overtuigen Louise en Herman om van rol te wisselen. Louise doet zich voor als de schrijfster en Herman geniet van de recensies én royalties. Want het boek wordt een echte bestseller. Maar wanneer Herman jaloers wordt op Louise’s stijgende roem, start de strijd om erkenning… Vincent en Dennis moeten alles uit de kast halen om de uitgeverij te redden van een nakend schandaal.

Een romantische komedie van Maarten Moerkerke met onder andere Astrid Coppens, Roel Vanderstukken, Mathias Sercu, Dominique Van Malder, Kim Hertogs, Hans Royaards, Janine Bischops, Joke Devynck, Hans Van Cauwenberghe en Tania Kloek.

Prijs: € 15
(abonnement Kinepolis niet geldig voor deze film)

Film gevolgd door koffie/thee en gebak.

Deze activiteit is rolstoeltoegankelijk (melden bij inschrijving).

Inschrijven en betalen voor groepen bij voorkeur vóór dinsdag 30 januari 2018 op rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 220218 – locatie – aantal personen.

 

Sitemap - Vief West-Vlaanderen vzw - info.westvief.be - Site door Faromedia l Privacy