Daguitstap Frankrijk - vrijdag 21 juni 2019

Daguitstap Frankrijk
Haven van Duinkerke en stadsbezoek 
 
Vrijdag 21 juni 2019
 
Vertrek met autocar vanuit diverse opstapplaatsen (minimum 12 personen per opstap). 
 
U wordt verwelkomd met een koffie/thee en croissant aan boord van het schip Texel. Daarna varen we, onder leiding van een gids, in de haven van Duinkerke. We passeren de dokken van de handelshaven en maken van dichtbij het laden en lossen mee van erts-, steenkool en graanschepen in de derde grootste haven van Frankrijk. 
 
’s Middags worden we culinair verwend aan de zeedijk in Malo-les-Bains. Het restaurant biedt ons een fantastisch uitzicht over de Opaalkust. Aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en drankje (wijn, bier of frisdrank en koffie/thee) zijn inbegrepen. 
 
In de namiddag maken we kennis met Duinkerke tijdens een rondrit onder leiding van onze daggids. We brengen hierbij een kort bezoek aan het stadhuis en de Sint-Elooikerk. We sluiten de dag af met een vrij moment, een terrasje op de markt of u kan gezellig gaan shoppen in één van de winkels van Duinkerke. 
 
Prijs: € 60 
Inbegrepen: daggids, rondvaart met ontbijt, lunch met aperitief, drankje en koffie inbegrepen, rondrit en autocar. 
 
Inschrijven is betalen op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 210619 – aantal personen – opstapplaats.

U ontvangt enkele dagen vooraf een schrijven met detail programma.

Info?
Vief West-Vlaanderen vzw l Tel. 056 25 72 61 l info.west@vief.be l www.viefwest.be 

Sitemap - Vief West-Vlaanderen vzw - info.westvief.be - Site door Faromedia l Privacy