Bezoek Federaal Parlement - maandag 6 mei 2019

Naar aanleiding van de verkiezingen, plannen we dit bezoek. Hiermee menen we de betrokkenheid te stimuleren en de deelnemers meer wegwijs te maken in het beleid en de politieke besluitvorming.
Het aantal plaatsen is beperkt. Dus wees er snel bij.
U ontvangt enkele dagen vooraf een schrijven met alle details, wegbeschrijving en afspraak plaats en uur in het station van Brussel.

FEDERAAL PARLEMENT

Maandag 6 mei 2019
Leuvenseweg 13 l 1008 Brussel
10.30 uur

We maken kennis met de statige ruimtes van Kamer en Senaat. De gids brengt de bezoekers in de halfronden van Kamer en Senaat, een aantal historische zalen van het Paleis der Natie en verschillende commissiezalen. Het parlementaire leven gaat ook tijdens het bezoek gewoon door. Daardoor is het mogelijk dat bepaalde zalen niet toegankelijk zijn.

Lunch gaat door in het Parlement en bestaat uit aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht met water/wijnen/koffie of thee.

Er is ook een ontmoeting voorzien met de heer Vincent Vanquickenborne, huidig Federaal Volksvertegenwoordiger en burgemeester van Kortrijk.

Na de lunch kan u mogelijks een parlementaire zitting meemaken als publiek of kan u kuieren in de mooie buurt van de Koningsstraat, de Wetstraat, het Paleizenplein en het Warandepark, beelden die we regelmatig zien passeren in de media.

 

Prijs: € 40
(begeleid bezoek aan het Federaal Parlement, lunch en drank)

 

Inschrijven is betalen op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen BE25 3800 8087 9782 met mededeling 060519 – aantal personen.
Bij inschrijving dient u naam, voornaam en rijksregisternummer van elke deelnemer door te geven.

 

Info?
Vief West-Vlaanderen vzw l Tel. 056 25 72 61 l info.west@vief.be l www.viefwest.be

Sitemap - Vief West-Vlaanderen vzw - info.westvief.be - Site door Faromedia l Privacy