Bezoek Europees Parlement - donderdag 7 maart 2019

Naar aanleiding van de verkiezingen, plannen we dit bezoek. Hiermee menen we de betrokkenheid te stimuleren en de deelnemers meer wegwijs te maken in het beleid en de politieke besluitvorming. Het aantal plaatsen is beperkt. Dus wees er snel bij.
U ontvangt enkele dagen vooraf een schrijven met alle details, wegbeschrijving en afspraak plaats en uur in het station van Brussel.

EUROPEES PARLEMENT

Donderdag 7 maart 2019
Belliardstraat 135 | 1000 Brussel
10.30 uur

We starten de dag met een bezoek aan het gloednieuwe Huis van de Europese Geschiedenis dat zich bevindt in het prachtig gerenoveerde Eastmangebouw in het lommerrijke Leopoldpark. Dit museum neemt u mee op reis door de Europese geschiedenis, van mythen en ontdekkingen naar de chaos en het samenhorigheidsgevoel van de twintigste eeuw, en nodigt u uit om na te denken over de toekomst van Europa.

Na dit bezoek wandelen we naar het Europees Parlement (500 meter) waar we samen lunchen, gevolgd door een begeleid bezoek aan het Europees Parlement.
We worden begeleid door mevrouw Hilde Vautmans, huidig Europarlementslid en schepen van de stad Sint-Truiden.

Als laatste nemen we een kijkje in het Parlamentarium. Dat is een bezoekerscentrum met een tentoonstelling over de Europese Unie, die een interactieve ervaring biedt met multi-mediatoepassingen. U wordt elektronisch begeleid met een mediagids doorheen de tentoonstelling.

 

Prijs: € 20
(begeleid bezoek aan het Europees Parlement, bezoek aan het Huis van de Europese Geschiedenis en het Parlamentarium, lunch en drank)

 

Inschrijven is betalen op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen BE25 3800 8087 9782 met mededeling 070319 – aantal personen.
Bij inschrijving dient u naam, voornaam en rijksregisternummer van elke deelnemer door te geven.

 

Info?
Vief West-Vlaanderen vzw l Tel. 056 25 72 61 l info.west@vief.be l www.viefwest.be

Sitemap - Vief West-Vlaanderen vzw - info.westvief.be - Site door Faromedia l Privacy